maanantai 11. tammikuuta 2016

Kevyttä ja hyvää SORBETTI !!


Tammikuussa herkutellaan kevyesti! Olen vallan unohtanut tämän  raikkaan ja kevyen herkun.
Nyt täälläkin vietetään hieman kevyempää tammikuuta, ei nyt ihan sokeritonta, mutta vähä sokerisempaa ainakin. Sorbetti olikin pitkästä aikaa ihanan raikas jälkiruoka!
Sorbetin voit tehdä mistä marjoista vaan mitä pakastimesta löytyy.

Mansikkasorbetti
(4-6 annosta)

2 munan valkuaista
1 dl tomusokeria
200g mansikkasosetta
Soseuta kohmeiset mansikat ja vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon tomusokeri ja mansikkasose, sekoita hyvin.

Laita seos teräs kulhossa  pakastimeen, sekoita seosta noin puolen tunnin välein muutaman kerran.

Koristeeksi pallojen päälle voit rouhia mansikan paloja.


Hyviä herkuttelu hetkiä!

Hanna


2 kommenttia :

Kommentit piristävät aina :)